* * *
*   
 
 
*
 
*
Space-wars.com.ua :: Начало :: Помощь :: Поиск :: Календарь :: Вход :: Регистрация
* *
*

+ Space-wars  » Профиль пользователя SetD  » Просмотр сообщений 
|- Темы 
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.


*
* * *
* *
*


Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.


Темы - SetD

Страницы: [1]
1
Вопрос админу.
Нанолабы не учитываются в сети походу. Тогда как влияет нанолаб построенный на планете где идут исследования на обьединенные лаборатории? Отнимает 50% времени от времени сумарного уровня обьединенной лабы или токо от времени той лабы что на планете?

З.Ы. Написано коряво но суть вопроса вроде ясна.

2
При сортировке по очкам все звания (статусы) меняются на "Новичок".

3
Проект Закону про загальнодержавний збір на розвиток театрального мистецтва та кінематографії в Україні

   Народный депутат от БЮТ Сергей Терехин  выступил за введение налога на Сеть. Так, в Раде был зарегистрирован соответствующий законопроект, согласно которому уже с 1 января 2010 г. все пользователи Интернета будут платить пошлину в размере 1 % от стоимости каждого переданного байта.
   Интернет партия Украины 22 декабря 2009 г. намерена провести митинг возле Верховной Рады Украины против законопроекта Сергея Терехина, которым предполагается ввести налог на интернет трафик.

Зы: ...зі слів дідуся Панаса....

Хе-х, діточки. Розповім я вам казочку.
  Є у партії полум'яних Воїнів Світла такий собі манєрний і піжонський дядечко, з ніздрями кокаїніста зі стажем і начебто економіста за покликанням, Сірожа Терьохін. У списку суперВоїнів суперСвітла за номером 24. І ось виродив він законопроект: "Проект Закону про загальнодержавний збір на розвиток театрального мистецтва та кінематографії в Україні".

А в статті 2 цього законопроекту написано такі мудрі слова:

Стаття 2. Об'єкти оподаткування
2.1. Об'єктами оподаткування збором є:
...
2.1.5 вартість послуг, які надаються локальними мережами отримання та передання даних (Інтранет), включаючи платні послуги місць тимчасового розміщення фізичних осіб (готелі, мотелі, інші подібні місця) з надання за плату права перегляду фільмів, незалежно від того, чи включається така плата до загальної вартості проживання або справляється окремо. Якщо така плата включається до загальної вартості проживання, то об'єктом оподаткування є така загальна плата;

2.1.6 вартість послуг, які надаються глобальними мережами отримання та передання даних (Інтернет) з підключення абоненту, із справляння абонентської плати за наданий трафік, за фактично використані абонентом одиниці виміру обсягу отриманих або відправлених даних, кратних одному байту, або за будь-які інші додаткові плати абонента за користування Інтернетом, у тому числі із застосуванням мобільного зв'язку;

   Тобто, діточки, поставлять на кожний комп'ютер лічильника і порахують, скількі байтів порнухи чи не порнухи протягом звітного місяця злили з мережі. Таким чином і закон про порнографію виконати можна, і грошенят з біомаси зцюцюндрити, і взагалі послідкувати – а чи не оббріхує користувач Воїнство Світла взагалі і зокрема Святу Юлію та її Апостолів Сашу та Сірожу? І за "нєвосторженность мислєй" раз – і в Міністерство Правди! А чому в тебе, щучий син, дочка (нужноє подчеркнуть) малий трафік затверджених міністерством сайтів? А ось тобі за нєвосторженность мислєй смальця під шкіру!
Так, щоб тЮлємани не верещали - мовляв, наклеп на Святих і Безгрішних: gska2.rada.gov.ua

Така то є фігня, малята...

ЗІ. І хто там чирикав, що йому кабельне задорого? Чи сміявся з дефективного марсіянського мера, що тарілки рахував? Таке Льоні Космосу і в його найбуйніших марсіянських кАшмарах не уявлялось.
ЗІІ. А ще ж можна вимагати акт виконаних робіт! І за його відсутність штрафувати... Яке безкрайнє поле для діяльності! Аж дух захоплює!!!

4
Об игре / Re: Тм
« : 16 Ноябрь 2009, 02:21:30 »
Тю на тебя. Я токо за. Молодчага. :) Ты токо за время карантина стоко зделал шо капец. Респект и уважуха чувак :) ща в репу +получиш еси 168 часов прошло =)

Страницы: [1]
*
* * *
*
*