Проголосовало пользователей: 20
Голосование закончилось: 29 Октябрь 2010, 22:14:56
доказ 2(що може коритсуватися без дозволу оператора)[/color]10-24 01:24:54 +0300 Last_exile [2:105:9] Тема сообщения Ответить Приеду с пати посмотрю в чем меня снова обвиняют люди с манией преследования:) А то немного не в курсе.
Цитата: surprize от 25 Октябрь 2010, 20:11:09доказ 2(що може коритсуватися без дозволу оператора)[/color]10-24 01:24:54 +0300 Last_exile [2:105:9] Тема сообщения Ответить Приеду с пати посмотрю в чем меня снова обвиняют люди с манией преследования:) А то немного не в курсе.Мне вот понятны там в какой то мере (хотя и за уши притянутые, уши почти оторвались) претензии к оператору. Хотя сам факт использования аккаунта другим игроком в корыстных целях ну никак не доказан. А вот что ты имеешь ввиду приводя второе сообщение от Last_exile? Я если честно никакого прецедента в нём не вижу. Поясни. Или таки прав Аккело по поводу тебя и стоит отправить в вечный бан за то что воду мутишь.
Цитата: Diablovich от 25 Октябрь 2010, 23:53:37Цитата: surprize от 25 Октябрь 2010, 20:11:09доказ 2(що може коритсуватися без дозволу оператора)[/color]10-24 01:24:54 +0300 Last_exile [2:105:9] Тема сообщения Ответить Приеду с пати посмотрю в чем меня снова обвиняют люди с манией преследования:) А то немного не в курсе.Мне вот понятны там в какой то мере (хотя и за уши притянутые, уши почти оторвались) претензии к оператору. Хотя сам факт использования аккаунта другим игроком в корыстных целях ну никак не доказан. А вот что ты имеешь ввиду приводя второе сообщение от Last_exile? Я если честно никакого прецедента в нём не вижу. Поясни. Или таки прав Аккело по поводу тебя и стоит отправить в вечный бан за то что воду мутишь.перед тим, як щось казати обгрунтуй сказане,а то нічого крім претензій до мене я від тебе ще не почув.відповім на товє питання.1.наш оператор стверджував ,що у вони були разом і він помилився вікном і випадково відправив не з того.хоча тут правильніше сказати -помилився браузером,а тут помилитися значно важче.2.а те повідомлення приведене з моєї переписки з ексілом у той час коли оператор казав ,що вони разом.ексіл же стверджував що не в курсі того ,що відбуваеться і питав чи я впевнений.з цього випливє протиріччя у словах оператора і ексіла.або ласт ексіл будучи в клубі відправив з аккаунта модератора,коли його самого поряд не було.або оператор грав за аккаунтом ласт ексіла і той про це не знав.це все викликало підозри(які назава натянутими і які ,я сподіваюся ти зможеш обгрунувати,бо в іншому випадку це образа).І я попросив розібратися адміністрацію.І якщо б ти уважно читав тему,а не займався спробами дискридитувати мене,то побачив би що я вже відповідав на це та інші питання.Примітка:Що потрібно зробити щоб відправити повідомлення?Прочитати перше.яке було написане на акк ексіла.Можна зробити припущення ,що це було понтовство з боку гравця,щоб показати свою перевагу,показавши що він має доступ до акка оператора.
Цитата: surprize от 26 Октябрь 2010, 08:47:04Цитата: Diablovich от 25 Октябрь 2010, 23:53:37Цитата: surprize от 25 Октябрь 2010, 20:11:09доказ 2(що може коритсуватися без дозволу оператора)[/color]10-24 01:24:54 +0300 Last_exile [2:105:9] Тема сообщения Ответить Приеду с пати посмотрю в чем меня снова обвиняют люди с манией преследования:) А то немного не в курсе.Мне вот понятны там в какой то мере (хотя и за уши притянутые, уши почти оторвались) претензии к оператору. Хотя сам факт использования аккаунта другим игроком в корыстных целях ну никак не доказан. А вот что ты имеешь ввиду приводя второе сообщение от Last_exile? Я если честно никакого прецедента в нём не вижу. Поясни. Или таки прав Аккело по поводу тебя и стоит отправить в вечный бан за то что воду мутишь.перед тим, як щось казати обгрунтуй сказане,а то нічого крім претензій до мене я від тебе ще не почув.відповім на товє питання.1.наш оператор стверджував ,що у вони були разом і він помилився вікном і випадково відправив не з того.хоча тут правильніше сказати -помилився браузером,а тут помилитися значно важче.2.а те повідомлення приведене з моєї переписки з ексілом у той час коли оператор казав ,що вони разом.ексіл же стверджував що не в курсі того ,що відбуваеться і питав чи я впевнений.з цього випливє протиріччя у словах оператора і ексіла.або ласт ексіл будучи в клубі відправив з аккаунта модератора,коли його самого поряд не було.або оператор грав за аккаунтом ласт ексіла і той про це не знав.це все викликало підозри(які назава натянутими і які ,я сподіваюся ти зможеш обгрунувати,бо в іншому випадку це образа).І я попросив розібратися адміністрацію.І якщо б ти уважно читав тему,а не займався спробами дискридитувати мене,то побачив би що я вже відповідав на це та інші питання.Примітка:Що потрібно зробити щоб відправити повідомлення?Прочитати перше.яке було написане на акк ексіла.Можна зробити припущення ,що це було понтовство з боку гравця,щоб показати свою перевагу,показавши що він має доступ до акка оператора.і не тільки ласт понтується своєю дружбою з адміністрацією..)